TALLERS DE COACHING PER PARES

El Coaching és un conjunt de tècniques que ens ajuden a conèixer-nos millor, a definir el què volem i les accions per arribar-hi. Tot plegat implica fer canvis.

I tal com deia Charles Darwin: “No és el més fort ni el més intel·ligent el que sobreviu, sinó el que millor gestiona el canvi”.

Educar els fills és la feina més important que farem en la nostra vida i no és gens fàcil. A més a més,  com a pares som el seu model.

Amb aquests 3 tallers aprendrem eines de coaching i de PNL  (Programació Neurolingüística) per aplicar en la convivència amb joves amb l’objectiu final d’educar el talent de les noves generacions i ensenyar-los a aprendre a aprendre.

El contingut  de cada taller és diferent  i no són correlatius. Són tallers pràctics.

Cada taller dura 1,5h i el preu és de 18€ / persona.

Taller 1: Eines de coaching per implementar en família.

L’objectiu del taller és identificar i practicar unes eines per potenciar les relacions pares-fills i així afavorir per una banda el desenvolupament dels fills i per altre banda enfortir les relacions familiars.

És un taller pràctic per conèixer aquestes eines, practicar-les i poder-les aplicar immediatament en el dia a dia.

Dijous 11 de Desembre, 19:00 - 20:30. Preu: 18,00€

Taller 2: Aplicació de la PNL , el llenguatge en la família

En aquest taller aprendrem eines de PNL per gestionar millor les relacions entre pares i fills.

Descobrirem el poder del llenguatge i això ens donarà estratègies noves per entendre, comunicar i ajudar als fils.

És un taller pràctic en el que es buscar conèixer aquestes eines i practicar-les per poder-les aplicar immediatament en el dia a dia familiar.

Dijous 5 de Març 2015, 19:00 - 20:30. Preu: 18,00€

Taller 3: Entendre els estils de personalitat per comunicar millor

Tots tenim diferents preferències sobre com comuniquem i com ens agrada que els altres es comuniquin amb nosaltres. Uns estem més orientats cap a les persones i d’altres més cap a les tasques. Uns som més sociables i altres som més reservats.

En aquests taller identificarem els 4 estils principals de personalitat i això ens permetrà entendre la motivació  i les pors de cadascun, i a partir d’aquí descobrirem la manera de comunicar millor, evitar conflictes i apreciar les diferencies dins de la família.

Dijous 4 de Juny 2015, 19:00 - 20:30. Preu: 18,00€