Presentació del llibre "Fui adoptado ¿Y que?" de Mª Assumpció Roqueta.

El passat dimarts 17 de març la Psicòloga Mª Assumpció Roqueta va presentar el seu llibre a Octàgon Acadèmia

L'autora

Assumpta Roqueta Sureda, Girona, 1951. Mestra, psicòloga, especialista en: psicomotricitat, pedagogia terapèutica i en audició i llenguatge. Formada en psicoteràpia infantil a IFIV de Barcelona.

Durant 20 anys ha treballat com a mestra d’educació especial i els últims 20 anys com a psicòloga de l’EAP equips d’assessorament psicopedagògic de la Generalitat.

En el curs 2008-2009 va obtenir una llicència d’estudis i va realitzar una investigació sobre: “Valoració i intervenció psicopedagògica en casos de nens/es adoptats”

Actualment continua formant-se i dedicant-se a temes sobre adopció.

El llibre

Fui adoptado ¿y que? de Mª Assumpció Roqueta. Un llibre que parla sobre l'adopció des d'un enfocament sistèmic; és a dir, tenint en compte totes les relacions i sistemes importants pel nen i amb el quals interacciona en el seu dia a dia: els seus pares, els seus germans, la seva escola, la seva família extensa i tots els professionals implicats.

El llibre ens dóna una visió comprensiva i positiva de l'adopció, i aporta un seguit d'orientaicions clares i raonades i que s'allunyen de la visió problemàtica de les diferents situacions amb les que els pares i mares adoptius es poden trobar.